Til kamp mot seksuelle overgrep mot barn og unge i digitale medier

Du er nå kommet til prosjektsiden til Prosjekt Gå inn i din tid, ved høgskolen i Nesna. /Welcome to the blog of project Getting Involved

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Høgskolen i Nesna og Redd Barna, med deltakelse av blant andre KRIPOS. Prosjektet startet 12. mars 2003 med signering av en samarbeidsavtale mellom HiNe og Redd Barna i Informatikkseksjonens lokaler i Mo i Rana. Avtalen ble fornyet i 2005. HiNe er eneste utdanningsinstitusjon i Norden med denne type samarbeid. Studiene som er direkte innvolvert er bachelorstudiet i informatikk og informasjonssystemer, og fjernundervisningsstudiet IKT og Læring 1.

HiNe og Redd Barna ønsker å øke bevisstheten til IT-studenter, lærer- og sykepleiestudenter og andre om problemområdet seksuelle overgrep mot barn på Internett. Fra 2006 har vi forsøkt å tilføre prosjektet en viss form for internasjonalisering ved et samarbeid med Universitetet i Zielona Gora, Polen.

Prosjektbasen, der studenter og ansattes arbeider legges ut, er lagt i Moodle for å lette oppdatering og dokumentasjon av prosjektet. Basen tillater gjestebesøk. Logg inn som gjest (trykk på knappen merket «logg inn som gjest»). For seminarprogram, tilgang til prosjektbasen (ressursbasen), osv., se menylinjen til høyre.

This blog is mainly written in Norwegian. Please visit Kids Digital World for more information about Project Getting Involved in English.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s